Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark in Callantsoog

Het Callassande vakantiepark bij Callantsoog ligt aan de Noordzeekust. Een ideale plek voor de strandliefhebber en de watersporter. Maar dit vakantiepark heeft meer te bieden dan alleen strand er zijn namelijk nog tal van andere mogelijkheden in dit gebied en op dit vakantiepark. Vanuit het bungalowpark in Callantsoog kunt u tal van leuke uitstapjes maken en ook op het vakantiepark zelf is er genoeg te doen. Het populaire badplaatsje Callantsoog ligt vlakbij, hier treft u een gezellige sfeer met vele terrassen en leuke winkels. Zelfs op zondag zijn deze winkeltjes open. Mede hierdoor heerst bij de vakantieparken in Callantsoog de echte vakantiesfeer, iedere dag is het opnieuw genieten.

Alleen met de meeuwen en het geluid van de zee

Op 900 meter van het strand ligt het ruim opgezette vakantiepark. Direct achter het strand ligt het fraaie duingebied en hier treft u al de accommodaties van vakantiepark Callassande. Deze luxe duinlodges zijn een onderdeel van het vakantiepark in Callantsoog. Hier kunt u genieten van de rust en het geluid van de zee en de meeuwen. Sommige lodges hebben een loungeset en/of zonneligbedden. Maar ook de andere accommodaties zijn comfortabel. Bijvoorbeeld een chalet of zo’n knusse en luxe safaritent. Misschien wilt u liever op de camping van het bungalowpark in Callantsoog staan? Callassande heeft namelijk ook ruime kampeerplekken. Op de camping zijn ook verschillende campingfaciliteiten.

Ontdek onze accommodaties

Vele faciliteiten voor alle parkgasten

De vele faciliteiten op het vakantiepark zijn zowel voor de campinggasten als voor de gasten in de accommodaties. Zo is er bijvoorbeeld het overdekte zwembad met kleuter- en peuterbad. Ook de gratis sport en animatie activiteiten zijn voor alle gasten. Voor de kinderen valt er zeker genoeg te beleven. Bijvoorbeeld de Kids Club, de sportvelden, de speelplekken en de andere mogelijkheden zoals het lasergamen of het trampoline springen. Op het vakantiepark vindt u ook een snackbar, een gewone bar en een eetcafé, een supermarkt en een wasserette. De wifi op het park is gratis. Wilt u fietsen huren of een bolderkar? Dat kan ook allemaal op het vakantiepark Callassande.

Ontdek de faciliteiten

Een unieke mix van rust en vertier rondom de bungalowparken in Callantsoog

Mogelijkheden voor uitstapjes buiten het park zijn er ook genoeg, het hangt er maar net vanaf waar de voorkeur naar uitgaat. Wilt u lekker actief bezig zijn? Ga dan eens wandelen in het natuurgebied het Zwanenwater en laat u verrassen door deze prachtige natuur. Of ga actief suppen, powerkiten of strandzeilen. Watersportmogelijkheden zijn er genoeg in de omgeving. Ook de musea zijn goed vertegenwoordigd in deze regio, zoals de leuke Museum boerderij Tante Jaantje in Callantsoog of het Marine Museum in Den Helder. Ook voor de kinderen is er genoeg te ontdekken, zoals het Fuwel Avonturenparadijs in Sint Maartensvlotbrug of het Space Expo in Noordwijk. Er valt altijd wat te beleven in de omgeving van het vakantiepark waardoor niemand zich hoeft te vervelen. Juist de unieke mix van rust en ruimte en de vele mogelijkheden voor vertier maakt een verblijf in dit vakantiepark zo bijzonder.

Ontdek de omgeving
<