Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4.356 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 05 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben genoten van de rust en de nabijheid van de zee.

Naam: Anoniem
Datum: 01 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Zwembad was niet heel schoon. Mag beter gepoetst worden. Weinig kleedhokjes.
Het vreemde was dat je een tijdslot moet reserveren, maar dat je het zwembad zonder iets aan kaartje of code binne kon gaan....
Terwijl roompot site aangaf dat de zwembaden gewoon open hoorde te zijn, was het toch met tijdslot komt niet goed overeengekomen elkaar.

Animatie was erg weinig voor kinderen vanaf 7 jaar tot 10 jaar.

Jammer dat er geen pad is naar de zee toe.

Huisje was perfect !! Geweldig het gebruik van code voor slagboom en huisje !!

Naam: Anoniem
Datum: 01 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park met mooie lodges. Comfortabel en netjes ingericht. Keuken is van alle gemakken voorzien. Het vergeten koffiezetapparaat ipv padapparaat werd meteen geregeld. Het zwembad was schoon en voor ons verblijf in het naseizoen groot genoeg. Ik moet er echter niet aan denken hoe druk het kan zijn op een regenachtige dag in de zomervakantie als ook de camping druk bezet is. Het restaurant heeft een goede, afwisselende kaart. Prima kwaliteit en aardig personeel.

Naam: Ilse
Datum: 01 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

was gezellig en alle voorzieningen waren aanwezig, we hebben ons super vermaakt, bijna te veel activiteiten om aan alles mee te kunnen doen :)

Naam: Ger
Datum: 01 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie

We hebben een prima periode gehad. Alleen vinden we dat de technische dienst wat adequater mag reageren op problemen. Verschillende keren aangeven dat de rioolput overliep en derhalve overlast gaf. Werd echter niets aan gedaan.
Ook de TV aansluiting gaf regelmatig problemen. Zenders die er niet waren etc.

Naam: Richard van Hameren
Datum: 01 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

het is gewoon een lekkere maar altijd te korte vakantie geweest.
het enige wat ons tegen viel was dat de schoenen bij het zwembad voor je de trap op ging al uit moesten.
het uit doen is geen probleem. alleen dan loop je voor alsnog allemaal zand aan je voeten mee naar boven waardoor die actie al weinig nut heb.
vervolgens kom je terug van het zwemmen en ben je schoon afgedroogd en aangekleed weer door het zand heen lopen op je blote voeten en dan nog eens je sokken en schoenen aan doen met smerige voeten.
dat is de enige reden wat ons moet doen nadenken of we deze camping nogmaals gaan bezoeken.
anders hadden we met zekerheid binnenkort weer geboekt!

Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het is ons uitstekend bevallen maar moeilijk in deze enquete uit te drukken

Naam: Rinze Mebius
Datum: 31 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Wij komen al jaren op deze camping, dit jaar minder goede ervaring, ook door omstandigheden waar niemand iets aan kan doen, desalniettemin is het fijn onder die omstandigheden dat je dan een luisterend oor krijgt, of kort door de bocht, of de regels wilt naleven.
Houdt niet in dat we weer geboekt hebben voor volgend jaar, we gaan naar de camping voor onszelf.

Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Fijn park, vriendelijk personeel, goede service, alleen jammer dat de bewijzering in het engels is, we wonen gewoon in Nederland en er komen geen Engelsen, maar wel veel Duitsers.

Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

meer voor kinderen vanaf 10 jaar.
die vinden het ook leuk om iets te kunmen doen.
dus meer variatie. wij staan er het hele seizoen doen zelf vaak dingen verzinnen met gasten omdat er weinig is. kinderem vervelen zijn en ik vind 5 euro per 20 minuten of 30 minuten voor een animatie spel elke week een hoop geld

<