Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

rating-pie

Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 594 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.2
  • Onderhoud
    7.7
  • Service point
    8.5
  • Vakantieverblijf
    8
  • Zwembad
    7.2

Naam: Heinz Altepping
Datum: 02 november 2023

Dit jaar was helaas de stroom langdurig uitgevallen, wij zijn toen naar een kleinere plek met stroom gegaan.
Toen de stroom er weer was na 14 dagen ,was het voor ons te veel moeite alles af te breken.
Toen wij weer thuis, waren kregen wij het verschil van standplaats en het ongemak op onze bankrekening.
Dit vinden dat dit goed is afgehandeld. Petje af.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
rating-pie
Naam: Jurriaan Walters
Datum: 02 november 2023
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: P.H. Biesiot
Datum: 29 oktober 2023

Netjes. Vriendelijk personeel kom zeker volgend jaar terug9

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 oktober 2023

We hebben een heerlijk seizoen gehad maar het zwembad is in april en oktober erg koud. Ook mag het onderhoud aan het toiletgebouw wel iets sneller gebeuren. Hele seizoen 1 toilet slot defect, meerdere toiletten trekken slecht door, resultaat verstoppingen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    5
  • Service point
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 oktober 2023

Voor de herfstvakantie een midweek weg geboekt. We zouden met oma en de kleinkinderen gaan alleen oma brak haar heup. Gevraagd of we konden om boeken, maar dit mocht niet. Uiteindelijk wel gegaan, maar dan niet met oma. Hadden dit geboekt, omdat er een zwembad bij zat. Deze was de eerste dagen ijskoud en daarna dicht erg jammer. Het alternatief was om naar een park met zwembad te gaan 10 min verder op. Dit zwembad was alleen ook heel koud. Verder was het huisje en de plek mooi.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    1
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Jacco van der Knaap
Datum: 28 oktober 2023

Dit was de derde keer op het park. Vorige keren waren top. Nu toch deels teleurstellend. Faciliteiten vielen tegen omdat het park bijna ging sluiten. Dat wisten wij niet. Communicatie hierover van tevoren zou helpen. Slecht onderhouden huisje qua meubels, WiFi en spullen. Er zat geen heg terwijl het aan doorgaande weg zat dus privacy viel tegen. Zwembad was grotendeels gesloten. Hoewel wij altijd dik tevreden waren viel het dit keer echt tegen.

  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    5
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    4
  • Onderhoud
    4
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2023

Rustgevend.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.