Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.754 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Marga Albers
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijne week vakantie gehad in een mooie lodge en gezellige camping!!!

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben t erg goed gehad, mooi huisje, goede ligging en t park goed onderhouden.

Naam: Henk
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Erg fijn park met fantastisch personeel. Heel mooi aangekleed rondom met de wandelroutes door de wilde bloemen. Een vakantie die we nooit gaan vergeten!

Naam: Peter Beeloo
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Leuk park , mooie lodge op een prachtige locatie.
Hele leuke mooie omgeving. Leuk om te fietsen, wandelen , zwemmen, relaxen.
Strand op loopafstand, dagje Texel op fiets afstand.

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een leuk park, prachtige omgeving!!
Enige wat we slecht vonden was de schoonmaak......de douche bak zelf was nog echt vies en de kleinste slaapkamer lag er nog heel veel zand in de 2 bedden. Heb ik zelf allemaal eerst schoongemaakt.
Verder alles top!! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel!!

Naam: Maria Steelink
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Jammer dat je schoonmaakkosten betaald en de vloer zwart is en dat er een gebruikte luier nog in de pendaal emmer zat.

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

rustig vriendelijk schoon prima locatie

Naam: Robin S.
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Leuk verblijf gehad. Veel gebruik gemaakt van de tennisbaan. Mooie omgeving ook. Genoeg te doen voor een hele week!

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Jose van den Bosch
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Zeer fijn rustig park. Mooie huisjes. Heerlijke vakantie gehad!

<