Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

rating-pie

Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.317 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.7
  • Kindvriendelijkheid
    8.6
  • Onderhoud
    7.8
  • Schoonmaak
    7.4
  • Service point
    8.7
  • Supermarkt
    7.7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Zwembad
    7.4

Bekijk 1.317 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024

De plek was ronduit slecht. Mede dankzij het weer. Maar los van dat te modderig. Daardoor zijn we eerder dan gepland vertrokken.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Service point
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Verblijf

Nette accommodatie en omheind, heel fijn met een kindje! Enige jammere is dat het water van het zwembad erg koud was waardoor we maar 1x kort hebben gezwommen terwijl ons zoontje dat juist zo leuk vind en dat een reden was om deze vakantie te boeken.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Restaurant was zeer beperkt geopend.
Het WiFi signaal was op onze plek, b29, niet best.
De plek was bij onze aankomst een grote zandbak. Waarschijnlijk omdat er voor ons iemand langdurig had gestaan en de volledige plek afgedekt had.
Gr.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Ik vond het jammer dat op dinsdag en woensdag het restaurant dicht was en ook de snackbar en take away. Dit wisten we niet We kwamen een keer smorgens broodjes halen,toen was alles al op

rating-pie
Naam: Friederike Franken
Datum: 13 juli 2024

Freundlichkeit, sauber, hilfsbereit, schöne Lage

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    6
  • Service point
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Fam Janssen
Datum: 13 juli 2024

Het park zelf en de safaritent waren op zich prima. Mooie omgeving, genoeg te doen in de buurt. Dicht bij zee en strand. Safaritent voorzien van veel gemakken, ruime opzet. Er zijn alleen wat kleine tips ter verbetering. Keukengerei mag gecheckt worden, was niet compleet en niet heel schoon. De safaritenten vallen een beetje buiten het sociale contacten gebied. Het sanitair in de tent checken en onderhouden.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Linda Kramer
Datum: 12 juli 2024

Geweldige vakantie gehad en een prachtige ligging van het park met zeer vriendelijk personeel elke dag weer. Een erg leuke accomodatie, toch helaas een koud zwembad, weinig uitdaging voor de kinderen en redelijk veel verouderd en niet hygiënisch.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    4
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2024

Vriendelijk personeel. Zou fijn zijn als de campingplaats duidelijker wordt aangegeven, b.v. door paaltjes met plaatsnummer. De afwatering kan beter. 5x doorgegeven dat de lantaarnpaal kapot was, uiteindelijk werd de paal naar anderhalve maand gemaakt. In drukke periodes waren toiletten en wasruimtes niet altijd schoon.

rating-pie
Naam: Ineke
Datum: 10 juli 2024

Wij komen al 20 jaar bij Callassande toen het nog geen Roompot was en als we er zijn in juni dan reserveren we de plaats altijd voor het komende jaar maar nu is het sinds een aantal jaren wie er eerst komt krijgt de plek was bij fam.de Graaf anders eerst de oude gasten gingen voor en een nieuwe gast kon pas in Oktober reserveren daarmee wil ik zeggen dat je als gast gewaardeerd werd en m,n vraag kan zoiets niet weer ingevoerd worden.

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.