Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.758 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem02 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Wij vonden het een net park.

Dewi Wijbenga Huttner01 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt

over het algemeen prima

Lisethe30 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Het is een mooi en net park. Het huisje was netjes en schoon! Het ligt vrij dicht bij het strand, 25 minuten lopen / 10 minuten fietsen, wat erg leuk is.

Wim Stam30 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Alles prima geregeld, maar een airco is wel een must in deze huisjes. Dat was wel een gemis. Na een zonnige dag was het 35 graden met beperkte mogelijkheden tot doorluchten

Anoniem30 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Supermarkt

Hond eigenaren die zich niet aan de regels houden. Hier balen wij van!! Mensen hierop strenger op wijzen bij aan komst . Dat het niet acceptabel is dat de honden NIET mogen loslopen.

A.G. Schut & M.G.T. Schut-Kapelle30 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Prachtige locatie op het park logde Leihoek 5 mooie tuin met uitzicht over de bollenvelden en duinen.

M.S.J. Schuttenbeld29 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

We hebben enorm genoten van dit mooi park. Een genot om te zijn met een jong gezin. We komen snel eens terug!!

Anoniem29 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

WIj hebben een heerlijk verblijf gehad, mede dankzij het weer en de grote tuin. Ideaal dat er een hekje om het huis zat, zodat de kinderen vrij rond konden spelen. Ondanks dat het kindvriendelijk is, hebben jullie in de slaapkamer beneden geen gordijn hangen. Wij hebben alle ramen met vuilniszakken moeten afplakken. Het huisje laat zich helaas niet makkelijk luchten bij hitte en het is erg gehorig met de wind. Hopelijk kunnen jullie iets met deze feedback. Bedankt en tot volgend jaar!

Thomas van Zanten29 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Mooi park, maar huisje veel te warm. Airco plaatsen is raadzaam.

Paola Kuijt29 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden

Ruime plek