Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.442 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

C.M. Louwerier29 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

We hebben weer genoten van de vakantie op callasande
Iedereen is vriendelijk zowel bij de receptie als bij het winkeltje en ook het animatieteam is dik in orde,bedankt allemaal en tot het vlug. Jaar
Ik hoop dan zonder Corona want dan is het allemaal weer wat makkelijker

Anoniem26 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Cees en Bianca Boekhout26 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Prachtige lodge, zeer vriendelijke medewerkers. Eten besteld en laten afleveren bij lodge, kwaliteit was verrassend goed.

T Eggers26 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad

Komen al enkele jaren hier in het naseizoen omdat het rustig is, schoon, goed onderhouden, fijn zwembad en vriendelijk personeel. Een geweldig kampeer verblijf en......niet te duur

Gert26 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Supermarkt

De camping ligt op een fantastische locatie alleen het zwembad was altijd iets mee aan de hand. Soms waterkwaliteit en aan het einde van het seizoen water erg koud. Bij de afwasplaatsen was het water daarentegen weer erg warm en gevaarlijk voor kinderen. Velden zijn mooi, wel heel veel wind maar ja je zit ook vlakbij zee. Wij hebben een fijne tijd gehad op de camping

Anoniem25 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Supermarkt

Zeer klantvriendelijk en bijna altijd schone uitstraling

H. Zwennes25 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

De Corona heeft de vakantie beïnvloed, ook het weer zat niet mee.
De camping zelf et is uitstekend. Schoon, goed gemaaid gras en vriendelijke mensen.
De bewegwijzering kan beter, bijvoorbeeld door met kleuren te werken. Nu moest ik het zelf uitzoeken omdat er niet gemeld moest worden, je kon zelf naar je plek rijden. En dan is het niet eens zo makkelijk als je nog nooit op de camping geweest bent.

Jurrius25 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Prima kampeerplaats, vriendelijke mensen,schoon toilet gebouw, prima tijdblokken met zwembad en lekker warm water,leuke kids club,ondanks dat koos er niet was met het avondprogramma

Anoniem25 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden

Prettig verblijf. Al geboekt voor voorjaar 2021

Anoniem25 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Wij zijn fan van de roompot, veel medewerkers, goede schoonmaak, Koos konijn een grote hit, ligging prima, zwembad heerlijk. Kortom ondanks corona een fijn half seizoen gehad. Tip: het toiletgebouw achter de receptie is wel aan renovatie toe, kranen wcs etc