Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 5.105 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We komen graag nog eens terug

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad

Heerlijke plek om te zijn

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Complimenten aan Yvonne, de schoonmaakster van ons toiletgebouw. Als zij geweest is dan ruikt alles weer heerlijk daar.

rating-pie

Naam: Suzanne de Graaf
Datum: 30 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad

we gaan elk jaar met plezier heen, ons plekje is de mooiste plek van de camping. voor ons is het rust en ons 2de thuis. genieten doen we zeker, de camping wordt wel minder aantrekkelijk, heb heel erg leuke dingen gemist voor volwassenen er is alleen bingo. ook voor pubers is er weinig uitdaging, tis familie camping maar dat houd niet op bij kinderen van 8 daar is t erg op gericht. schoonmaak van sanitair gebouwen viel er tegen dit jaar. veel schimmel en ook in zwembad veel schimmel aanwezig.
wij hebben al vanaf we er staan een stuk paaltje naast onze caravan, dus wij worden steeds gevraagd om in een andere paal te gaan zitten, voorheen hebben we dat wel gedaan dit jaar hebben we gezegd dat de td maar de mensen op een andere oaal miesten gaan zetten maar denk dat het wel tijd wordt dat het eens opgepakt gaat worden deze winter? het probleem is al jaren bekend.
we komen aankomend jaar weer met plezier terug en hopen weer te mogen genieten van een fijne warme en gezellige zomer!!
we komen aankomend jaar graag terug en op ons oude vertouwde plekje.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk rustig vakantiepark met een mooie accommodatie (lodge), praktisch en compleet ingericht.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Fijne midweek gehad! Hond was mee en park heeft mooie uitlaatstrook dichtbij huisje.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Helemaal top

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi rustig park,vlakbij strand,met vriendelijke medewerkers

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het huisje was vies, zelf schoongemaakt. Aangegeven bij servicepunt, compensatie goed geregeld.
Speeltuin voor kids nauwelijks aanwezig op korte afstand van de woningen.
Water zwembad erg koud.
Medewerker bij zwembad was erg druk met telefoon ipv opletten wat er gebeurd.