Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

rating-pie

Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.264 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.7
  • Kindvriendelijkheid
    8.6
  • Onderhoud
    7.8
  • Schoonmaak
    7.5
  • Service point
    8.7
  • Supermarkt
    7.8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Zwembad
    7.5

Bekijk 1.264 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Fijn weekend bij jullie gehad! Schoonmaak van het huis kon wel iets beter en als je goed rondkeek waren er wel wat dingen die aangepakt kunnen worden, maar dit hinderde niet. Fijn park met veel privacy, super ligging en goed onderhouden. Vriendelijke mensen. De kinderen hebben ook erg genoten!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Maartje Steur
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    5
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Jcb Reuvers
Datum: 21 mei 2024

Zeer geslaagde vakantie, moest met pincode het huisje openen, het apparaat op de deur werkte nier en de deur was gewoon open! Heb hierna een sleutel gehaald bij het servicepoint, huisje was slecht tot niet schoongemaakt, ondanks dit toch mede dankzij het weer een geslaagd verblijf gehad, medewerkers zijn ook zeer welwillend!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Het is een leuk park, het strand is 1,5km lopen waardoor we daar veel tijd hebben doorgebracht. De speeltuin is afwisselend met water/zand/klimmen en springen en de animatie vonden mijn kids leuk. Het sanitair is wat gedateerd en wordt matig schoongemaakt. De avondrust wordt niet echt gehandhaafd waardoor het erg luid kan zijn ook later in de avond.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

We hebben een heerlijk weekend gehad op Callesande. Het enige minpuntje vond ik de bereikbaarheid van plek E238 met onze caravan. Dat kon allemaal maar net, door alle autos op het park langs de kanten en de geparkeerde autos. Hierdoor is het heel smal allemaal. Auto op de plek kan niet daardoor staan al die autos langs de paden. Parkeerplaats voor bij de ingang is ook veel te klein. Camping zelf zeer tevreden over!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Fijne verblijf en ruim op gezet mooi ruim terras komen graag nog een keer terug

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Ron Maijenburg
Datum: 20 mei 2024

Voor herhaling vatbaar we hebben meer genoten dan afgelopen jaar na de graaf werkzaamheden

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    10
rating-pie
Naam: Willem Veerbeek
Datum: 17 mei 2024

Ruimte rondom het vakantiehuisje.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.