Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2023

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Prima service. Het zwembad is prima, maar was qua temperatuur niet helemaal goed. Wel goed opgelost qua service.
Met mooi weer is het park perfect voor kinderen. Bij nat weer minder. Dan is de speeltuin zo drassig en nat, niet te gebruiken vanwege het vele zand. Binnen is er geen speeltuin, dat is erg jammer. Animatie aanbod was minimaal, zijn we niet van Roompot gewend in de herfstvakantie. (Animatie team was super aardig, maar aanbod weinig)
Je kon merken dat het park na deze week dichtgaat. De supermarkt werd bv ook niet meer aangevuld (wel broodjes).
Conclusie: leuk park, vooral qua ligging!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    6
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Bonny Koens
Datum: 27 oktober 2023

Het zwembad was veel te koud. Na twee keer kort te hebben geprobeerd zijn we niet meer geweest. Kinderen waren erg teleurgesteld, hadden zich verheugd op het zwemmen. Verder is ee geen animatie aanbod, geen kinderdisco of Koos konijn. Had dit wel van te voren graag vernomen. Het restaurant was 2 van de vier dagen dat we er waren niet geopend. De prijzen in de supermarkt waren belachelijk hoog. €7 voor koffie pads...

  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    3
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    4
rating-pie
Naam: Peter Verbeek
Datum: 27 oktober 2023

Wij hebben een fijn vakantie gehad op het park.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 oktober 2023

Ik vond het een zeer net park. De lodge was ook uitstekend!
Mijn enige punt van kritiek was het zwembad. Ik heb er met mijn zoon 1x in kunnen zwemmen. Het water was goed koud. Dus het was maar een korte zwemdag. De volgende dag zouden alle drie de kinderen zwemmen, bleek dat deze gesloten was. Ik keek op de app en toen was het ook al ingevuld. Gesloten! Terwijl ze continu aangaven dat we met de code ook in het zwembad terecht konden. Waarom dat zeggen als hij dicht is? Voor het weekend van 28 en 29 oktober stond sluiting voor winterstop in de app. Maar de dagen ervoor, stond er gewoon gesloten. En dat in de herfstvakantie.
Ik had mede gekozen voor dit park om het zwembad. Konden de kinderen lekker zwemmen, als het slecht weer zou zijn. Dat was wel een domper.

Maar verder vonden wij het top!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    6
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Erwin Kikstra
Datum: 27 oktober 2023

Prima park, hier en daar achterstallig onderhoud(zwembad).
Codeslot deur deed het niet waardoor we alsnog net 1 sleutel moesten werken, dit is lastig als niet alle personen dezelfde activiteit doen.
Restaurant had iets meer keuze kunnen hebben.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    3
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 oktober 2023

Wij hebben het naar onze zin gehad. Fijn dat er een code is voor de deur, zo kan iedereen naar binnen. Nadeel is dat je geen contact hebt met personeel. Mensen van de buitendienst mogen best gasten begroeten, dit kost niets en geeft wel een gevoel van welkom. Personeel van de groenvoorzieningen begroeten je niet. Dit is ‘s avonds als het donker is , slecht te zien. Fijn dat de tuin omheind was.
Huis was schoon en servies/bestek/ pannen voldoende, goed en schoon!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Helmi
Datum: 27 oktober 2023

Vind het jammer dat de aankomsttijd steeds later word. En ik vind de vertrek tijd te vroeg.
Op het park vind ik de paden niet overzichtelijk. Door de hoge struiken kan je niet goed kijken wat er aan komt.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 oktober 2023

Het was ijskoud. Na 10 minuten weer weg gegaan. Onze zoon had blauwe lippen

  • Algehele verblijf
    5
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    1
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    5
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Gonnie Dijkman
Datum: 27 oktober 2023

We zijn hier een midweek geweest, maar hebben nauwelijks contact gehad met medewerkers.
Dat mag wat mij betreft persoonlijker.

Schoonmaak was oké, maar gaandeweg de dagen dat we er wagen vielen de spinnewebben en stof onder het bed op.

Huis is vochtig deze tijd van het jaar.

Voor de kinderen was WiFi top!
Ik vond de wasmachine en droger een pluspunt.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.