Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2024

Top camping!

Zwembad minder chloor dan vorig jaar, dus nu helemaal super! Kidsclub was geweldig voor de kinderen. Ondanks de regen en storm was het een fantastisch weekend! Kijken al uit naar volgend jaar!

rating-pie
Naam: Arianne van Ginkel
Datum: 10 juli 2024

Mooi en schoon park, mooie ruime huisje, schoonmaak kan beter.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juli 2024

Sanitair mn toiletten was niet schoon! En waren nogal wat ‘minder aangepaste’ gasten. Enkele tijdelijke maar mn de vaste gasten. En ook de uitstraling van de vaste plaatsen op de camping / chalets vonden we minder.

rating-pie
Naam: Henk
Datum: 09 juli 2024

Callassande in juni

Wij kennen het park al meerdere jaren. Op valt dat op het oudere deel de kranen- en elektriciteitskastjes aan vervanging toe zijn. Ook zou het prettig zijn als de kampeerplaats bij aankomst bij de kranen e.d. gemaaid is. Compliment voor de mensen op de receptie vriendelijk en duidelijk.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Weekend gekampeerd op dit park en wat ons in bijzonder opviel was dat de toiletten en de warmwatervoorzieningen prima in orde waren. Verder vriendelijke medewerkers, knappe plaatsen met stroom en water in de buurt en prima wifi gafons een prima ervaring op dit park. Nu nog een beetje mooi weer :) want wij hadden een bak regen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Mooi schoon park. Grote huisjes.

rating-pie
Naam: Tom
Datum: 08 juli 2024

Prima verblijf op camping Callassande

Mooie kleine veldjes en prima invalide toilet en douche.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juli 2024

Niet nog een keer

Douches verouderd, en moesten gerenoveerd worden. Wasbakken lekte bij de afvoer. Bij aankomst stond het onkruid tot aan je knieën. Al met al geen jubelstemming eraan overgehouden!

rating-pie
Naam: Bart
Datum: 06 juli 2024

Omgeving was leuk, genoeg te doen in omliggende gebieden. Park zelf biedt voldoende faciliteiten voor sport & spel. Personeel Callassande erg vriendelijk, zeker ook naar onze kinderen. Echter de gordijnen in het huisje zijn echt een ramp. Laten bijna al het licht door, waardoor iedereen in de lange dagen van juni al vanaf 5:00 wordt gewerkt. Gezien de resten plakband en tape hebben onze voorgangers ook al verwoede pogingen gedaan alles dicht te plakken.

rating-pie
Naam: Martha
Datum: 06 juli 2024

Ervaring met Vakantiepark Cassalande.

Het is er rustig. Geen heel aparte dingen, dat vinden wij prima. Prima service. Ik vind de vloer van het restaurant rond de tafels niet erg schoon. Het meubilair is wel schoon. Ik zie wel dat ze schoon gemaakt hebben, maar rond de tafelpoten kan dat beter. Heel vriendelijk personeel. Heel hondvriendelijk.

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.