Aankomst Callassande
Home » Algemeen » Aankomst en vertrek

Aankomst en vertrek

Adres

Het volgende adres kunt ingeven in uw navigatiesysteem:

Vakantiepark Callassande
Voorweg 5a
1759 NX Groote Keeten
Nederland

Let op! Wanneer uw navigatie u stuurt via Callantsoog of ‘t Zand, volg deze dan niet, maar kies voor de N9, afslag Groote Keeten.

Algemeen

Openstaande posten

Indien u nog een openstaande post heeft, dan dient u dit bedrag alsnog direct over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dient u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen bij de receptie.

Parkeren

U kunt uw auto naast uw accommodatie parkeren. Dus op de kampeerplek, naast uw tent, caravan of chalet.

Serviceset

In ieder vakantieverblijf vindt u een serviceset. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen, een waarborg-inventarisenvelop en een schoonmaakwegwijzer aan. Mochten er afwijkende instructies zijn, dan worden deze duidelijk zichtbaar gemaakt. Lees de schoonmaakwegwijzer altijd door en lever altijd de waarborg-inventarisenvelop in bij de receptie. Hiermee zorgt u ervoor dat de waarborg teruggestort kan worden na vertrek.

Bezoekers

Uw familie en vrienden zijn uiteraard van harte welkom op ons vakantiepark. Blijft één van uw bezoekers overnachten? Meldt dit dan vooraf bij de receptie.

Aankomst

Aanreizen is elke dag mogelijk tot 18.00 uur. Vanaf 15.00 uur kunt u terecht in uw vakantieverblijf en vanaf 13.00 uur op de camping. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)224 581 663.

Heeft u een arrangement geboekt?
Wanneer u een arrangement heeft geboekt, ontvangt u op de dag van aankomst bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houdt er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Zwembad

Alle gasten van Vakantiepark Callassande hebben gratis toegang tot het zwembad gedurende het verblijf.

WiFi

U kunt de WiFi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje. Op de kampeerplaatsen kunt u gratis inloggen op het netwerk ’Gast Callassande’.

Vertrek

We verzoeken u vriendelijk om op uw vertrekdag voor 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. De vertrektijd voor de kampeerplaatsen is uiterlijk om 11.00 uur.

De waarborgsom bedraagt € 65,-. Na vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met de eindcontrole ontvangt u de waarborg daarom niet direct terug bij de receptie, maar wordt deze 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het verblijf is achtergelaten volgens de voorschriften, er geen openstaande posten meer zijn en uw IBAN-nummer bij ons bekend is. Lever daarom altijd de waarborg-inventarisenvelop in bij de receptie. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. U ontvangt hierover schriftelijk bericht.