Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vier een kinderFEESTJE op Vakantiepark Callassande

Kiest u voor gemak of stelt u liever zelf een kinderfeestje samen? Wij hebben voor u een selectie van leuke kinderfeestjes gemaakt, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een feestje op maat samen te stellen.

Als u kiest voor Kinderfeest Callassande dan kunt u zelf 2 activiteiten kiezen. Mag het feestje langer duren? Kies dan Kinderfeest Callassande XL met een 3e activiteit naar keuze.

Onze kinderfeestjes kunt u reserveren vanaf 6 kinderen. Van november tot Pasen is het park gesloten en is het helaas niet mogelijk om een kinderfeestje te organiseren.

In verband met de huidige coronamaatregelen kun je op dit moment helaas geen kinderfeestje bij ons komen vieren. Een feestje uitstellen is nooit leuk, maar we hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Zodra het weer mogelijk is om een feestje te vieren, lees je dit natuurlijk hier terug.

Reserveren

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.