Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiehuis Callantsoog

Genieten van een heerlijk verblijf langs de kust van Noord-Holland? Boek een vakantiehuis Callantsoog bij Callassande! Op ons gezellig vakantiepark vindt u heerlijke accommodaties en leuke faciliteiten. Bovendien ligt het strand op loopafstand. Ideaal dus in de zomer, maar ook in het najaar kunt u prachtige wandelingen maken langs de kust bij Callantsoog. Vakantiehuisjes bij Callassande zijn geschikt vanaf 4 tot maximaal 6 personen.

Omgeving vakantiehuisjes Callantsoog

Uiteraard wilt u ook wat van de omgeving zien tijdens uw verblijf in één van de vakantiehuizen in Callantsoog. Het begint uiteraard al met het strand op 900 meter van uw vakantiewoning. Callantsoog en Schagen bieden daarnaast leuke winkeltjes en terrasjes om heerlijk neer te strijken na of tussendoor uw strandbezoek. Daarnaast zijn er in het voorjaar prachtig kleurige bloemenvelden in de omgeving te zien. Een genot voor het oog. In de omgeving kunt u verder prachtige fietstochten maken, langs het water of tussen de bloemenvelden door. Genieten dus vanaf uw vakantiehuis Callantsoog.

Ontdek de omgeving

Dagjes uit in de omgeving

In de omgeving van uw vakantiehuis Callantsoog zijn genoeg leuke dagjes uit te beleven. In het nabijgelegen Alkmaar kunt u bijvoorbeeld de leuke Kaasmarkt bezoeken, maar daarnaast kunt u ook uitgebreid shoppen in deze stad. Verder vindt u in de buurt het dorp Schagen met een gezellig centrum en een Westfriese markt. Absolute hoogtepunten zijn verder Fort Kijkduin en het prachtige Tulpenland. Houdt u van water(sport), dan is een bezoek aan Enkhuizen, Hoorn of Medemblik absoluut een aanrader. Hier vindt u leuke jachthavens waarvandaan u het water op kan. Uiteraard bestaat een bezoek aan Amsterdam ook tot de mogelijkheden. Alleen in laatstgenoemde stad kunt u zich al dagen vermaken. Kortom, een complete vakantie in en om uw vakantiehuis Callantsoog. Op zoek naar een vakantiebestemming dicht aan de zee? Boek dan een verblijf op Vakantiepark Callassande en geniet van zon, zee en strand!

Ontdek onze accommodaties
<