Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie in Callantsoog

Strandplezier, natuur, activiteiten en gezelligheid, dat zijn eigenlijk wel de trefwoorden voor vakanties in Callantsoog. Met het uitgestrekte strand met de Blauwe Vlag kunt u hier optimaal genieten van alles wat het strand u te bieden heeft. De vele watersporten, maar ook lekker uitwaaien of relaxen in de zon. Het gezellige badplaatsje Callantsoog biedt voldoende vertier met de vele terrassen en winkels. Maar ook het schitterende natuurgebied het Zwanenwater maakt deze regio bijzonder. Een vakantie in Callantsoog op het complete vakantiepark Callassande is dan ook een uitstekende keuze om helemaal in de vakantiesfeer te komen. Het vakantiepark ligt vlakbij het badplaatsje én het strand en op het park zelf heeft u ook tal van mogelijkheden om er een heerlijke tijd van te maken.

Vele faciliteiten, de camping en de accommodaties

Jong en oud hoeft zich hier geen moment te vervelen. Wilt u liever helemaal nietsdoen? Dat kan natuurlijk ook, de comfortabele accommodaties lenen zich uitstekend om even helemaal tot rust te komen. Wat dacht u bijvoorbeeld van zo’n luxe duinlodge? Gelegen te midden van het schitterende duingebied met de ruisende zee op de achtergrond. Maar ook de andere accommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een ontspannen vakantie in Callantsoog voor maximaal zes personen. Er is ook een camping op het vakantiepark en de kampeerplaatsen zijn voor maximaal acht personen. De camping heeft speciale campingfaciliteiten die het kamperen extra comfortabel maken. De wifi op het vakantiepark is gratis.

Ontdek onze accommodaties

Vermaak voor klein en groot

Op het vakantiepark zijn ook nog andere faciliteiten die de vakanties in Callantsoog nog leuker maken. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen huren op het park om de omgeving te verkennen. Of u huurt zo’n leuke bolderkar die een dagje strand een stuk eenvoudiger maakt. Hier kan niet alleen al het kinderspeelgoed in, maar de kans is groot dat ook uw kind erin kruipt. Liever niet zwemmen in de zee? Dan gaat u toch gewoon naar het overdekte zwembad met peuter- en kleuterbad. Dan is er nog de gratis sport en animatie, de luchttrampoline, de lasergame of de verschillende sportvelden. Ook speeltoestellen zijn er genoeg en er is de leuke Kids Club voor de kleintjes. Zij zullen het zeker leuk vinden als Koos Konijn ook nog even langs komt. Er is ook een snackbar, een bar, een eetcafé en een afhaalservice en voor de boodschapjes kunt u naar de supermarkt op het park.

Ontdek de faciliteiten

Zo wordt de vakantie nog leuker

Tijdens een vakantie in Callantsoog kunt u natuurlijk ook leuke uitstapjes maken, de plaatsen Alkmaar, Den Helder en Schagen liggen in de buurt. In Alkmaar moet u zeker even de kaas proeven en het Kaasmuseum bezoeken. Ook het Marine museum in Den Helder is een bijzondere ervaring. In het hart van het bollengebied ligt ook het Land van Fuwel Avonturenparadijs in Sint Maartensvlotbrug. Dit is een uitstapjes wat de kinderen zeker leuk gaan vinden. Liever actief bezig? U kunt bijvoorbeeld gaan vliegeren op het strand of suppen, powerkiten of strandzeilen, maar u kunt ook door het fraaie duinengebied heen wandelen of een mooie fietsroute volgen. Mogelijkheden genoeg om vakanties in Callantsoog nog leuker te maken.

Ontdek de omgeving