Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Weekendje weg Noord-Holland

Pal aan de kust van Callantsoog ligt vakantiepark Callassande, een heerlijke plek voor een weekendje weg in Noord-Holland. Hier kunt u niet alleen lekker weg zwijmelen op het strand in het zonnetje, maar u kunt hier ook actief bezig zijn. De omgeving van het vakantiepark heeft veel te bieden tijdens een weekend weg in Noord-Holland, voor alle leeftijden en vakantiewensen zijn er wel leuke activiteiten te ondernemen. Maar het vakantiepark is ook een uitstekende plek om even helemaal tot rust te komen. Callassande is ruim opgezet in de nabijheid van een schitterende natuur waar u ook van de stilte kunt genieten. Ook de accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, waardoor u zich tijdens uw weekendje weg in Noord-Holland al snel helemaal thuis voelt.

Een weekendje weg in Noord-Holland: logeren in de duinen

De meeste accommodaties zijn vrijstaand en de duinlodges liggen ook letterlijk in de duinen. Een fijne plek waar u in de ochtend vanuit uw bed al de zee kunt horen ruisen. De dag begint hier al gelijk met dat heerlijke vakantiegevoel. Maar ook vanuit de andere accommodaties kunt u het strand lopend bereiken. Er zijn verschillende typen, zoals de luxe lodges, de comfortabele chalets en de safari tent met de luxe faciliteiten. Daarnaast kunt u voor een weekend weg in Noord-Holland ook kiezen voor de camping op het vakantiepark. De ruime kampeerplaatsen bieden voldoende privacy en er zijn verschillende kampeervelden. Ook zijn er speciale campingfaciliteiten die extra kampeercomfort bieden.

Ontdek de accommodaties

Van verveling is geen sprake, wel van een momentje voor uzelf

Natuurlijk kunnen zowel de gasten die in de accommodaties verblijven als de campinggasten gebruik maken van de vele faciliteiten die het vakantiepark heeft. Zo is er bijvoorbeeld een wasserette, een supermarkt en een afhaalservice. Of u kunt lekker een hapje gaan eten in het eetcafé. Er zijn ook verschillende faciliteiten die zorgen dat niemand zich hoeft te vervelen op dit park tijdens een weekendje weg in Noord-Holland. Er zijn bijvoorbeeld diverse sportvelden en een recreatieprogramma en er is een speciale Kids Club. Schrik niet als u ergens op het park een heel groot konijn ziet, dat is namelijk Koos Konijn, onze grote kindervriend. De hele familie kan genieten van de waterpret in het overdekte zwembad met peuter- en kleuterbad of een potje gaan lasergamen of tafeltennissen. De wifi is gratis en op het park kunt u fietsen of een bolderkar huren.

Ontdek onze faciliteiten

Wat kunt u doen tijdens een weekend weg in Noord-Holland

Eigenlijk is het te veel om op te noemen wat u allemaal aan mogelijkheden heeft wat betreft leuke uitstapjes of activiteiten tijdens een verblijf op dit park. Behalve dat de omgeving rust biedt, zijn er ook bruisende badplaatsjes zoals Callantsoog en Julianadorp. Daarnaast kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen, bijvoorbeeld via de bloembollenroute of door het natuurgebied Zwanenwater. Of u brengt met het hele gezin een bezoek aan het spannende Fort Kijkduin in Huisduinen waar u in de voetsporen van Napoleon kunt treden. Watersporten zijn er in overvloed, denk maar aan suppen, powerkiten of strandzeilen. Waarschijnlijk komt u tijdens uw weekendje weg gewoon nog tijd te kort.

Ontdek de omgeving
<