Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark in Noord-Holland

Een vakantiepark in Noord-Holland op loopafstand van de zee, het strand en de duinen. Dat klinkt als een ideale locatie voor een heerlijke vakantie en dat is het ook. Vakantiepark Callassande is zeker een fijne plek voor een strandvakantie. Toch heeft de omgeving van het bungalowpark in Noord-Holland genoeg te bieden als u wat anders wilt doen. Niet alleen de karakteristieke dorpjes en leuke steden, maar ook de schitterende natuur biedt mogelijkheden. De vele fiets- en wandelroutes laten u een afwisselend beeld zien. Bijvoorbeeld het bloemrijke duingebied het Zwanenwater, met zijn orchideeën, de verscheidenheid aan vogels en de twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa. Zowel op vakantiepark Callassande als daarbuiten is genoeg te doen en te ontdekken om er een fantastische vakantie van te maken.

De zee op loopafstand

Callassande is een van de weinige vakantieparken in Noord-Holland waar u kunt kiezen voor een accommodatie of een campingplek. Op het vakantiepark is namelijk ook een camping met diverse kampeervelden. Als u zelf geen kampeermiddel heeft, dan kiest u toch gewoon voor zo’n knusse safaritent die van alle gemakken is voorzien? Of misschien heeft u liever een luxe duinlodge of een chalet zodat u de zee kunt horen ruisen. Waar u ook voor kiest, overal is de zee op loopafstand. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal acht personen en de wifi op het vakantiepark in Noord-Holland is gratis.

Ontdek de accommodaties

De vele faciliteiten op het vakantiepark

Op het Callassande bungalowpark in Noord-Holland zijn er tal van faciliteiten die de vakantie nog leuker maken. Als het bijvoorbeeld even geen strandweer is, kunt u van het water gaan genieten in het overdekte zwembad met kleuter- en peuterbad. De sport- en spel animatie is gratis en er zijn verschillende sportvelden. Er is ook een jeu de boules baan, een lasergame en een skatebaan en dan zijn er nog de andere actieve mogelijkheden. Voor de kinderen zijn er verschillende speelplekken of misschien willen ze wel gaan knutselen bij de Kids Club met Koos Konijn. Op het vakantiepark heeft u diverse eetgelegenheden, maar er is ook een supermarkt voor de boodschappen. Ook op het campinggedeelte heeft u verschillende faciliteiten die het kamperen nog comfortabeler maken.

Ontdek de faciliteiten

De omgeving van de bungalowparken in Noord-Holland

Wilt u een dagje naar het strand of een wandeling door de duinen maken? U kunt op het vakantiepark een bolderkar huren voor de spulletjes. Ook fietsen kunt u hier huren om de mooie fietsroutes te ontdekken. Wandel ook eens door het Zwanenwater. Dit is een prachtig natuurgebied waar men in bepaalde maanden van het jaar duizenden orchideeën treft. Ook het spannende Fort Kijkduin is Huisduinen is een leuk idee voor een uitstapje vanuit het bungalowpark in Noord-Holland. Hier kunt u even in de voetsporen van Napoleon treden. Nabijgelegen steden zoals Alkmaar zijn natuurlijk altijd leuk. In deze kaasstad kunt u bijvoorbeeld het kaasmuseum bezoeken. De kinderen zullen het Land van Fuwel Avonturenparadijs in Sint Maartensvlotbrug geweldig vinden. Het ligt in het hart van het fraaie bollengebied. Voor alle leeftijden en iedere voorkeur zijn er altijd wel leuke uitstapjes te vinden.

Ontdek de omgeving
<