Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie in Noord-Holland

In de kop van Noord-Holland ligt vakantiepark Callassande, een heerlijke plek aan de kust van de Noordzee. Bij het wakker worden kunt u vaak de zee horen ruisen, dus dat is al gelijk aan goed begin. Tijdens vakanties in Noord-Holland is het water eigenlijk nooit ver weg, maar bij dit vakantiepark kunt u gewoon lopen naar het strand. Heerlijk uitwaaien aan de kust of genieten van het zonnetje, het hele jaar door biedt het strand tal van opties. Maar er liggen ook verschillende steden in de buurt waar u tijdens uw vakantie in Noord-Holland een dagje naar toe kunt gaan. Of u kiest voor een van de vele wandel- en fietsroutes om de mooie omgeving te verkennen. Zelfs als u op het vakantiepark blijft valt er genoeg te doen en te ontdekken.

Een vakantiepark met accommodaties én een camping

Voor een vakantie in Noord-Holland op dit ruim opgezette vakantiepark kunt u kiezen uit verschillende accommodaties en daarbij is er ook een camping aanwezig op het park. U kunt dus met eigen kampeermiddelen komen of kiezen voor bijvoorbeeld een luxe lodge of een comfortabel chalet. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal acht personen en ze zijn van alle gemakken voorzien. Ook de camping heeft speciale faciliteiten die het verblijf nog comfortabeler maken, zoals een speciale baby wasgelegenheid, gratis warme douches of de wascabines. Op het vakantiepark heeft u gratis wifi.

Ontdek onze accommodaties

Tal van activiteiten tijdens een vakantie in Noord-Holland

Natuurlijk zijn er op vakantiepark Callassande ook algemene faciliteiten die voor alle gasten van het park beschikbaar zijn. Zo is er bijvoorbeeld een oplaadpunt voor elektrische auto’s, een supermarkt, een wasserette, een eetcafé met bar en een afhaalservice. Maar ook op sportief gebied is er genoeg te doen. Er is een basketbalveld en andere sportvelden, een skatebaan, tafeltennis, lasergame en tal van andere faciliteiten. De sport- en animatie activiteiten zijn gratis. Dan is er ook nog het overdekte zwembad met peuter- en kleuterbad zodat u het hele jaar door kunt spetteren en spatteren. Voor de kinderen zijn er verschillende speelplekken en een Kids Club waar Koos Konijn ook regelmatig naartoe gaat.

Ontdek onze faciliteiten

Er is voor ieder wat wils

Tijdens vakanties in Noord-Holland kunt u natuurlijk ook de omgeving van het vakantiepark gaan ontdekken. Op het park kunt u fietsen en een bolderkar huren. Er zijn genoeg leuke dorpjes in de buurt waar u naartoe kunt fietsen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een dagje naar de bruisende stad Amsterdam te gaan of de Bloembollen route te volgen. Of u brengt een bezoek aan Fort Kijkduin in Huisduinen om in de voetsporen van Napoleon te treden. Fort Kijkduin is het spannendste fort van Nederland. Ook de Space Expo in Noordwijk is een leuke belevenis voor het hele gezin. Hier kunt u ervaren hoe het in de ruimte is. Vakanties in Noord-Holland bieden genoeg mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken en juist de afwisselende omgeving zorgt dat er voor iedereen iets leuks te beleven is.

Ontdek de omgeving
<