Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Last minute Noord-Holland

Vlakbij de populaire badplaatsen Callantsoog en Julianadorp ligt in de kop van Noord-Holland vakantiepark Callassande. Dit vakantiepark is een heerlijke plek voor een last minute in Noord-Holland. Hier heeft u namelijk alles in de buurt wat een vakantie zo leuk maakt. Een prachtig strand met de Blauwe vlag, gezellige dorpjes en mooie steden, een fraaie natuur en ruim voldoende sportieve mogelijkheden. Daarbij biedt het vakantiepark zelf ook genoeg opties voor vermaak voor alle leeftijden en in ieder seizoen. Last minutes naar Noord-Holland naar dit vakantiepark zorgt dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Natuurlijk bent u niet verplicht om iets te doen. Gewoon lekker luieren of relaxen op het strand of bij uw accommodatie kan natuurlijk ook.

Wat wordt het: kamperen of logeren?

De accommodaties lenen zich uitstekend om even helemaal tot rust te komen tijdens uw last minute in Noord-Holland. Ze zijn van alle gemakken voorzien en de meeste accommodaties zijn vrijstaand. Er zijn verschillende typen accommodaties, waarvan sommige over een lounge set, een zonneligbed of een regendouche beschikken. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal acht personen en de wifi op het vakantiepark is gratis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe lodge, een comfortabel chalet of een safaritent. Wilt u liever met eigen kampeermiddelen komen? Er is ook een camping met veel campingfaciliteiten op het park.

Ontdek onze accommodaties

Een fijn vakantiepark voor alle leeftijden

Tijdens de last-minute in Noord-Holland op dit vakantiepark kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die dit park heeft. Om te beginnen is er een overdekt zwembad met peuter- en kleuterbad. Maar er zijn ook verschillende sportvelden, gratis sport- en animatie opties en fiets- en bolderkarverhuur. Voor de kinderen zijn er ook voldoende speelplekken en voor de kleintjes is er een speciale Kids Club. Koos Konijn brengt ook regelmatig een bezoek aan het vakantiepark. Er is een supermarkt op het vakantiepark voor de boodschapjes, maar u kunt er ook voor kiezen om niet te koken. Behalve de bar zijn er namelijk ook verschillende eetgelegenheden waar u kunt gaan eten of eten kunt afhalen. U kunt het uzelf tijdens uw last-minute in Noord-Holland zo makkelijk maken als dat u zelf wilt.

Ontdek onze faciliteiten

Genoeg te doen tijdens de last-minutes in Noord-Holland

In de omgeving van het vakantiepark valt ook genoeg te beleven. U kunt bijvoorbeeld een dagje naar het Waddeneiland Texel gaan. Of misschien vindt u het wel leuk om het karakteristieke Volendam te bezoeken. Vanuit het vakantiepark zit u zo bij de leuke plekjes aan het IJsselmeer. Wanneer u liever actief bezig wilt zijn dan zijn er volop mogelijkheden. Met zoveel water in de buurt is het aanbod aan watersporten natuurlijk groot. Informeer eens bij de surfschool Callantsoog naar de mogelijkheden. Maar ook vliegeren op het strand is leuk of wandelen door het bloem- en vogelrijke natuurgebied het Zwanenwater. Naar het strand - om te zwemmen, schelpjes te zoeken of uit te waaien - is natuurlijk ook een mogelijkheden. Of fiets naar het gezellige Callantsoog met zijn vele winkels en terrassen. De winkels zijn hier zelfs op zondag open.

Ontdek de omgeving
<