Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Verhuur

  • Bolderkarverhuur
  • Fietsenverhuur

Vakantiepark Callassande ligt in een prachtige omgeving. Wilt u de streek verkennen maar heeft u geen zin om uw fiets mee te nemen naar uw vakantieadres? Dan is dat geen probleem! Wij verhuren fietsen met versnellingen, elektrische fietsen, kinderfietsjes en zelfs fietsstoeltjes en fietshelmen. Een fiets huren is mogelijk per dag, weekend, midweek of week. Een fiets(knooppunten)kaart is op het park te koop.

Ook bolderwagens zijn op het park te huur. Ideaal wanneer u met kinderen naar het strand gaat: zo kunnen ze zittend mee, samen met alle strandspullen en speelgoed.

Alle mogelijkheden en tarieven kunt u hier bekijken.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.