Camping Noord-Holland

Geniet aan de zee en tussen de bloemenvelden van een heerlijke vakantie op onze camping Noord-Holland. Callassande ligt aan de Noordzee, dicht bij de populaire badplaatsen Julianadorp en Callantsoog. Vanaf de camping bent u in een mum van tijd op het strand en in de duinen. Dus, bent u op zoek naar campings Noord-Holland voor een heerlijke strandvakantie, dan is Callassande een echte aanrader.

Complete campingfaciliteiten

Callassande is één van de meest complete campings in Noord-Holland, dus hoeft u zich geen moment te vervelen! Op de camping kunt u verblijven met zowel uw eigen kampeermiddelen als in een stacaravan of safaritent. Daarnaast kunt u op Callassande ook glamorous kamperen. Kamperen in luxe dus op onze glamping Noord-Holland! Naast de campingfaciliteiten mag u gebruikmaken van alle faciliteiten van ons vakantiepark Noord-Holland Callassande.

Bekijk de kampeerplaatsen

Nabije omgeving van de camping

Er is genoeg te beleven in de buurt van de camping. Noord-Holland biedt een grote diversiteit aan natuur, historische steden en leuke dagjes uit. Door de ligging van onze camping in Noord-Holland aan de kust kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van de mogelijkheden aan en op het water. Denk aan het huren van een bootje en/of watersporten. Verder kunt u in de nabije omgeving van de camping prachtige bloembollenvelden en polders ontdekken tijdens een wandel of fietstocht. Een fiets kunt u huren bij onze camping Noord-Holland, deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen! In de leuke dorpjes Julianadorp en Callantsoog kunt u genieten van de leuke winkeltjes en terrasjes en stapt u zo het strand op. Ideaal om te combineren op een dag. Daarnaast zijn er in de buurt van onze camping in Noord-Holland diverse leuke dagjes uit te ondernemen. Denk aan Fort Kijkduin en het bloemrijke Tulpenland.

Ontdek de omgeving

Steden in de buurt

Rondom de campings Noord-Holland zijn vele leuke steden en bezienswaardigheden te ontdekken. Vanaf Callassande zijn de steden Alkmaar en Den Helder het meest dichtbij. In Alkmaar vindt u natuurlijk de kaasmarkt, maar daarnaast kunt u hier ook prima shoppen en uzelf vermaken. Den Helder staat bekend als marinestad. Hier vindt u dan ook het Marinemuseum en de marinebasis. Iets verder van onze camping Noord-Holland vindt u de wereldstad Amsterdam, waar u een groot aanbod vindt van musea, bezienswaardigheden en winkels.

Ontdek de omgeving