Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow in Noord-Holland

In de kop van Noord-Holland op slechts 900 meter van het strand ligt het ruim opgezette vakantiepark Callassande. Een prachtige locatie met een camping en verschillende typen accommodaties. Deze bungalows in Noord-Holland bieden een heerlijke plek voor een fijne strandvakantie, net zoals de kampeerplekken waar u met eigen kampeermiddelen kunt verblijven of een compleet ingerichte tent kunt huren. De fraaie omgeving en het gezellige dorp Callantsoog biedt veel mogelijkheden voor vertier en actieve activiteiten en natuurlijk biedt het uitgestrekte strand met de Blauwe Vlag nog veel meer opties. Bijvoorbeeld golfsurfen, kitesurfen of vliegeren. Maar u kunt ook op de fiets erop uit trekken, de fietsen kunt u gewoon huren op het vakantiepark. Daarnaast heeft het vakantiepark Callassande ook nog verschillende sport- en spel mogelijkheden.

Het strand is altijd in de buurt

De bungalows in Noord-Holland op dit vakantiepark zijn van alle gemakken voorzien. Hier kunt u heerlijk relaxen, bijvoorbeeld op een loungeset in uw eigen tuin. Er zijn verschillende typen accommodaties, zoals de luxe lodges, de comfortabele chalets of een luxe safaritent. Bij de bungalows in Noord-Holland is ook een camping, zodat u hier ook met eigen kampeermiddelen kunt verblijven. De kampeerplaatsen zijn ruim en er zijn verschillende campingfaciliteiten die het kamperen nog comfortabeler maken. Voor welke optie u ook kiest, de kust is altijd in de buurt. En wilt u het een en ander mee nemen naar het strand, dan huurt u toch een gewoon een bolderkar op het vakantiepark.

Ontdek onze accommodaties

Vermaak voor alle leeftijden

Uw bungalow in Noord-Holland is geschikt voor maximaal acht personen en voor iedereen valt wel iets op het park te beleven. Zo is er voor de kleintjes een Kids Club waar Koos Konijn zich regelmatig laat zien. Maar er zijn ook verschillende speelplekken of ze kunnen deelnemen aan de gratis sport- en spel animatie. Een voetbalveld, tafeltennis, een lasergame, een jeu de boules baan zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die u op het vakantiepark heeft. Daarnaast is er ook nog een overdekt zwembad met peuter- en kleuterbad waar het hele gezin kan genieten van de waterpret. Een hapje eten kunt u in de accommodatie, maar er zijn ook verschillende eetgelegenheden en een bar. Ook is er een supermarkt en een wasserette.

Ontdek onze faciliteiten

De omgeving van de bungalows in Noord-Holland

Aan watersporten geen gebrek als u verblijft in een bungalow in Noord-Holland. We hebben er al een paar genoemd, maar u kunt ook nog gaan suppen, powerkiten of strandzeilen. Wandelen door het prachtige natuurgebied het Zwanenwater is ook een bijzondere belevenis. Niet alleen door het enorme aanbod aan vogels wat zich in dit natuurpark laat zien, maar ook door de schitterende orchideeƫn die men hier in bepaalde seizoenen tegenkomt. Hier vindt u ook de twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa. Natuurlijk is een bezoek aan de gezellige badplaats Callantsoog ook leuk. Hier treft men een ruim aanbod aan terrassen en winkels. Ook de Museum Boerderij Tante Jaantje kunt u hier vinden. Amsterdam en de kaasstad Alkmaar bezoeken behoort ook tot de mogelijkheden vanuit dit complete vakantiepark. Als u kiest voor een bungalow in Noord-Holland op dit vakantiepark heeft u werkelijk alles in de buurt.

Ontdek de omgeving
<