Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Anoniem01 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Schoonmaak

We hebben een leuke vakantie gehad.
De verlichting op het park in de avond vinden wij matig

Anoniem01 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Leuke vakantie gehad.was er zeer rustig.

Eltje Nienhuis29 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

We zaten in de 6a Charlet en vonden het prima alleen de bank en stoelen zaten niet fijn. Verder misten we wel wat speel toestellen soort balorig
Voor binnen maar verder was het prima. Leuke spontane animatie team.

Anoniem29 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Fijne dagen

Anoniem29 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Ginio Beij28 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Prima huisje, prima park, we hebben het fijn gehad.
Tip voor verbetering: speelgelegenheid binnen, zodat je als ouders een borrel kunt drinken terwijl de kinderen aan het spelen zijn.
Zwembad kan wat meer uitstraling krijgen. Net als de Koos Konijn club.
Minidisco prima. Alleen was Koos Konijn ziek de laatste avond. Teleurstelling voor de kinderen... Kan nu echt niemand dan even dat pak aantrekken??? :-)

J. Kraaijvanger28 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden

Naast bungalow park is het ook een fijne camping met veel voorzieningen en prettige sfeer.

Anoniem28 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Mooie nieuwe huisjes, luxe tuinsets. Goede stoelen en bank

Rika Visser28 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

In augustus j.l waren we al een lang weekend in het park.Zeer goed bevallen,vandaar onze terugkomst.Prachtig huisje,goed onderhouden,fijne plaats.Echt fantastisch.Maar toen was in de sloot nog water,dus de hond kon even vrij in de tuin lopen.Nu was dat niet mogelijk.Er zat niet overal hek,wat we bij andere huisjes wel zagen.Beetje jammer.Verder hebben we erg genoten.We zaten overigens in hetzelfde huisje als in augustus j.l.We zijn er veel op uit geweest dus weinig personeel gezien.Wel hebben de kinderen even gesprongen en gepoold.Was erg rustig.Begrijpelijk .Maar we zijn over het algemeen dik tevreden.

Andrea Rook28 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

De 2e avond ontbrak koos konijn. Dochter vond dat jammer, maar de animatiemeiden deden het juist erg leuk. In tegenstelling tot het team zaterdagmorgen die erg bedeesd overkwam. Het huisje was leuk. Het park ook. Schoon genoeg. Vanwege het naseizoen rustig wat voordelen en nadelen geeft. Voor mij prima