Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie

Leuk park maar de deskundigheid van de receptie laat heel wat te wensen over. Ook het onderhoud zoals TV aansluiting heeft nodig onderhoud nodig. Geldt ook voor de WiFi. Locatie is geweldig.

Naam: H. Zwennes
Datum: 31 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Het park heeft eigenlijk alles. Als je van strand houdt, zit je hier prima. Er is een hele makkelijke opgang naar het strand. Een leuke strandtent en op de camping zijn alle voorzieningen aanwezig.

Alleen is het vreemd dat het wifisignaal in de avond aanmerkelijk afneemt.

Naam: T Eggers
Datum: 31 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie

Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Mooie camping met ruime plaatsen

Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Rustig

Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het is een heel mooi park met prachtige huisjes. Het grote minpunt is de hygiëne in het huisje. Alles was zo vies en stoffig. Maar dan ook enorm veel stof en overal. Er wordt niet schoongemaakt op planken, in kasten, op tvs, op wc accessoires, op plinten, in de keukenkastjes. Nergens niet. Zo verschrikkelijk vies. De stofzuiger stinkt zo erg dat de gehele kast erdoor stinkt .

Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

schoon, mooi park, prettig huisje

Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het personeel was uiterst vriendelijk maar het chalet had omdat het buiten koud is wel wat erg weinig ruimte binnen. De stoelen waren wat sleets en de douchewand hing er los bij. Er was geen oven. Geen diepe borden of soepbakjes.
We waren beter gewend.
Met vriendelijke groet
Hetty van Slagmaat

Naam: Paulina Claassens
Datum: 30 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben een fijne rustige week gehad. We waren voor de eerste keer met de hond op vakantie. Het was fijn dat deze ook gewoon mee binnen mocht bij de receptie/ restaurant. Een hele fijne omgeving om te wandelen met de hond. Jammer dat in de omgeving al veel dingen gesloten waren, dit terwijl het toch nog herfstvakantie is.

<