Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Naam: I Hartjes-Kramer
Datum: 25 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden
Supermarkt

Wij gaan naar calessande voor de rust. En dat vinden we daar. Het is een eenvoudig, klein vakantiepark. Het zwembad is bijvoorbeeld best klein maar gebruiken wij zelf niet.

Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Heerlijk jaar gehad ondanks de corona. Yvonne de toilet dame heeft hart voor haar werk. Animatie heel veel maar eentonig. We kijken er naar uit om volgend jaar weer te komen

Naam: M. Huijbers
Datum: 25 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Alles perfect maar de campingplaatsen zijn erg nat, slechte afwatering.

Naam: fam de graaf
Datum: 25 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

gezelligheid, liefde van medewerkers van park is te voelen en te zien.
super vakantie gehad bedankt !!!

Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Verblijf was fijn. In Corona tijd veilig
Zonder drukte op strand kunnen wandelen en in Den Helder zijn er leuke musea. Nadeel dat klachten niet serieus werden genomen over lamp en zwembad. Als het zwembad koud is dan voel je dat. Als pas na 4 dagen bekend wordt dat de boiler stuk is, dan is er 3 dagen niet geluisterd

Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Mooie locatie met ruime kampeerplaatsen en keurig sanitair

Naam: Monique
Datum: 25 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het huisje was mooi, netjes en van alle gemakken voorzien. Wat fijn om een wasmachine en droger er in te hebben. Net zoals de ruime (fietsen) berging.
Toen we aankwamen in het zwembad waren er mede gasten en zij vertelden dat het water ontzettend koud was. Wij hebben het heel anders ervaren. De watertemperatuur was heerlijk en de omgevingstemperatuur aangenaam. Wij hebben ons er uitstekend vermaakt. Het was er keurig schoon en goed onderhouden. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

Naam: Anneke
Datum: 24 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

wij waren geboekt op een verblijf dat we niet hadden uitgezocht. De receptie (Tiffany) heeft ons buitengewoon goed geholpen en gezocht naar een andere accommodatie op het park. Uiteindelijk zijn we binnen een uur van uitermate teleurgesteld naar buitengewoon tevreden gegaan. Wij raden jullie echter aan om de halve tentaccommodaties buiten de zomer uit het programma te halen, dit kun je gasten niet aan doen,

Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Mooie camping. Sanitair schoon en netjes, douches niet altijd warm. Zwembad klein maar leuk, water soms heel koud en soms heel warm. Mooie speeltuinen. Prachtige ligging nabij het strand.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.