Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Chiel Groot16 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt

Anoniem16 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Nvt

Anoniem16 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Moderne accommodatie. Mooie ligging. Geen personeel gezien/ gesproken aangezien we online hebben ingecheckt.

Anoniem16 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden

Nu niet via algemeen telefoon nummer geboekt : te lang aan telefoon en schijnbaar niet begrijpen wat gevraagd wordt! Eigen service camping is stukken beter!

Anneke16 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Leuke nieuwe huisjes, wel erg op de wind. Meerdere huisjes hebben glazen windscherm, ons huisje niet waardoor buiten zitten meestal niet lekker was.

Roy16 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Buiten de communicatie tot betrekking de receptie en technische dienst. Maandag kwamen we in het huisje en hing er een gas lucht, maandag niet serieus genomen. Waar door de hele nacht de afzuigkap aan geweest is. Dinsdag weer gebeld en toen kwamen ze langs en hebben ze het kraantje dicht gezet, smiddags zou een installateur komen, zo niet dan zou het kraantje weer open gedraaid worden. Als wij woensdag middag niet hadden gebeld, dan hadden we ons heel verblijf zonder gas gezeten. Dat vonden wij een erg slechte zaak!

Verder was het verblijf prima

Anoniem16 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Jammer dat het huisje niet schoon was.
Het is niet prettig als het regent krijg je met de code het huisje niet open, moet je sleutel bij receptie halen vraag mij af als deze gesloten is hoe en wat te handelen

Dorothe Hoffmans16 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

We hebben een leuk weekend gehad in onze zeer schone en knusse chalet in een mooie omgeving. We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad, vonden we erg klein.

Anoniem15 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

De plaatsen zijn groot en ruim. Jammer dat de tv-zenders van de publieke omroepen van slechte kwaliteit waren. Zowel de Nederlandse zenders als de Belgische zenders hadden veel ruis. De commerciële zenders zoals RTL en SBS waren goed. De monteur van de technische dienst heeft nog geprobeerd om de kwaliteit te verbeteren, maar het lukte hem ook niet. Verder alle lof voor al het personeel, zowel aan de balie, technische dienst en de schoonmaak dienst. De toiletten waren steeds kraak helder.

Anoniem15 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Supermarkt

Gezellig en ontspannende zweer is er in het park. Heerlijk dicht bij de zee.