Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Supermarkt

Wij hebben erg genoten van de rust op de camping , de ligging is prachtig, dichtbij de zee,
Ruime sanitair gebouwen , het is een leuke camping voor de kinderen . Campinglife is oprecht genieten !!

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad

Super verblijf

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Netjes schoon ,vriendelijk personeel

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Leuk park, van alle gemakken voorzien. Personeel heel klantvriendelijk!
Zwembad helemaal top. 1x zwemmen per verblijf zou ik echt een hele grote domper op de vakantiepret vinden. Gelukkig was dit in deze rustige periode niet meer van toepassing. Animatiepersoneel was enthousiast, leuk! Sanitair mag wat onderhoud hebben. Douches (dames veld zuid) werkten tot 2x toe níet naar behoren. Over het algemeen een leuk park om nog eens terug te komen.

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt

Bij aankomst werk het elektrischslot niet. Gebeld konden direct de sleutel halen bij de receptie. Tijdens het opruimen van de boodschap misten we het deurtje van de vriezer. Gelijk gebeld binnen. Een kwartier stond er iemand met een nieuw deurtje. Gelukkig want we hadden Vries spullen bij ons. Dag 2 kwamen we er achter dat de afvoer van de wasbak in de badkamer verstopt was. En alles steeds na boven kwam. Gemeld niemand langsgeweest die dag ondanks de belofte er komt vandaag iemand langs. Savonds een was gedaan met de wasmachine krijgen de de wasmachine niet open. Dag 3 direct de receptie gebeld zal gelijk iemand komen. Een zeer vriendelijke man die ze werkt gelijk goed aanpakten. Helaas kon hij de deur van de wasmachine niet maken dit moest besteld worden uitleg gekregen hoe we de deur weer open konden doen. Kwam er ook net voor zijn aankomst er achter dat het wasrek kapot was deze heb hij direct om geruild voor een nieuwe. Het huisje was op het eerst zicht redelijk schoon. Na veder te kijken bleek dit totaal niet te zijn. Maar om het bericht niet helemaal negatief aftesluiten. De service die we kregen van alle betrokkende medewerkers was gewoon heel goed. We hebben dankzij hun een leuke verblijf gehad bij jullie op het park. Nog een klein advies: tijdens ons verblijf was het gelukkig maar 2 dagen heel erg warm weer. Maar het was totaal niet uit te houden in ons huisje (33 graden) ons advies is daarom iets van een airco er in aan te brengen. Maar na al deze gebreken voor zo huur prijs weten we niet of we nog een keer gebruik gaan maken van Roompot.

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Super genoten

Mandy Buijssen21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Super verblijf gehad, fijne ligging.. mooi, schoon en luxe huisje! Een aanrader en we komen zeker terug!

Sjef21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Bewegwijzering is onduidelijk; we moesten alsnog naar de receptie om te vragen hoe we bij ons huisje konden komen. Openingstijden receptie kon ik niet vinden, staan niet in het boekje. Huisje en inventaris zijn uitstekend, zelfs een drinkbak voor een hond; alleen zou ik niet weten waar ik in het huisje een kinderbedje moet zetten want de slaapkamers zijn daar te klein voor. Medewerkers zijn heel vriendelijk.

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

We hebben het goed gehad, prima vakantie

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Vriendelijk en gast vrij personeel.