Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen van Vakantiepark Callassande.

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Op de veranda/ terras waaide het soms hevig zo misschien een optie zijn om tussen de palen plezier glas te doen.

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Uitstekend privé sanitair. Prettige omgeving met veel mogelijkheden zowel in de directe omgeving (fietsen in de duinen) als iets verder weg.

Naam: Wil Braakman
Datum: 20 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Prima camping met grote mooie comfort royal plekken en fantastisch goede wifi.

Naam: Jan Makkinga
Datum: 20 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie

een paar tips misschien : in de grote douch ruimte graag een paar handgrepen om je vast te houden . jammer dat ze degrindweg niet even geasvalteerd hebben, wij fietsen graag even naar callantsoog over deze weg.

wc enz waren super schoon . we komen zeker nog eens terug !!!!!

Naam: D Geurst
Datum: 20 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: J. van Gogh
Datum: 19 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Als er voldoende plaatsen vrij zijn zou men geen reserveringskosten moeten rekenen.

Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie

Heerlijk aan zee op een leuke camping plaats met speeltuintje erbij. Goede camping winkel en overal vriendelijk personeel. Handig dat je je check in pas al thuis ontvangt. De douche is wel erg heet en niet alles werkt goed. De omkleed hokjes bij zwembad waren in onderhoud wat wel een beetje onhandig was. De douche werkte daar niet. In het restaurant was vriendelijk personeel maar na een taaie schnitzel kreeg ik alleen een drankje gratis. Dat vond ik niet gepast.

Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Goede ligging verblijf met vrij uitzicht. Veel privacy. Veel m2 prive tuin met geweldig comfortabele lounge bank. Contrast met meubilair binnen was groot. Zware logge stoelen. De locatie is schitterend. Genoten van vrij uitzicht.
Miste lampjes onder aanrechtkastjes voor boven het aanrecht. Miste handleidingen voor keuken apparaten en afvalbakjes in slaapkamer en douche. Verder alles prima.

Naam: Willem Hartwich
Datum: 19 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Gezellige mooie camping kom zeker terug

<