Duinlodge op Callassande
Home » Vakantie Noord-Holland » Vakantiepark Noord-Holland

Vakantiepark Noord-Holland

Vakantie Noord-Holland


Vakantiepark Noord-Holland

Geniet pal aan de kust tijdens een vakantie Noord-Holland bij Vakantiepark Callassande. Dicht bij de populaire badplaatsen Callantsoog en Julianadorp komt u helemaal tot rust in een omgeving met strand, prachtige bloemvelden en leuke plaatsjes. Daarnaast zijn er leuke bezienswaardigheden en dagjes uit te ondernemen in omgeving Noord-Holland. Vakantie vieren bij Callassande zorgt ook voor een heerlijk verblijf op het park zelf. Zo kunt u tijdens uw vakantie in Noord-Holland profiteren van o.a. de volgende faciliteiten:

Als u aan het kiezen bent uit de vele vakantieparken in Noord-Holland wilt u natuurlijk zeker zijn van een onbezorgd verblijf. Daarom komt het u op ons vakantiepark Noord-Holland aan niks tekort:

  • Zwemparadijs en peuter/kleuterbad
  • Koos Kids Club & sport en animatie
  • Gratis WiFi op park en camping
  • Meerdere sportvelden
  • Restaurant, broodjesservice en snackbar
  • Fiets- en scooterverhuur
Bekijk alle aanbiedingen >>

Verblijven op Callassande

Wanneer u verblijft op ons vakantiepark Noord-Holland komt u letterlijk tussen de duinen terecht. In onze nieuwe duinlodges kunt genieten van optimaal comfort tijdens uw verblijf. Daarnaast kunt u ook verblijven in een unieke safaritent op onze camping of in onze ruime chalets. Al onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

Daarnaast beschikt ons vakantiepark in Noord-Holland over veel faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. Spring in het zwemparadijs, voet-, basket- of volleybal of geniet van een maaltijd in één van onze horecagelegenheden. Ook voor de kinderen is het heerlijk vertoeven. Met de Koos Kids Club en een animatieprogramma kunnen die zich prima vermaken!

Vakantiepark Noord-HollandVakantiepark Noord-HollandVakantiepark Noord-Holland