Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Nationaal Reddingmuseum

  • Regio: Noord-Holland
  • Plaats: Den Helder

Ontdek in het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers alles over water, overleven en het reddingwezen op zee. Voor jong en oud is een bezoek aan het museum een interactieve en leerzame belevenis. Ervaar hoe windkracht 10 voelt in de windtunnel en ga de zee op met de vaarsimulator. Historische films en de audiotour vertellen het verhaal van vroeger, samen met de objecten uit de historische collectie. Ook de reddingboten buiten het museum maken het reddingverhaal compleet. Een aantal van de boten zijn nog actief in gebruik, bijvoorbeeld in de wintermaanden wanneer er ijs is. Benieuwd hoe het is om mee te varen op een historische reddingboot? Dat kan! Tussen 1 april en 1 november zijn rondvaarten te boeken via de balie van het museum.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.