Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Marinemuseum Den Helder

  • Regio: Noord-Holland
  • Plaats: Den Helder

Maak kennis met de Nederlanse Marine bij het Marinemuseum op de Oude Rijkswerf in Den Helder. Het terrein van het Marinemuseum is van de Koninklijke Marine, waardoor u als bezoeker regelmatig getuige kunt zijn van verschillende marinetradities. Op het terrein werden vroeger marineschepen gebouwd en onderhouden. De gebouwen hebben door de jaren heen dan ook verschillende functies gehad. Zo is het Torentje, waar tegenwoordig zes zalen met exposities zijn, van oorsprong een magazijn voor licht ontvlambare stoffen. Het uurwerk op het gebouw deed dienst als klok voor de werknemers. Naast de verschillende gebouwen met exposities heeft het Marinemuseum nog iets unieks: u kunt onderzeeboot Tonijn bezoeken! De boot is nog helemaal in originele staat. Ook diverse andere historische marineschepen zijn met eigen ogen te bewonderen bij het Marinemuseum.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.