Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Land van Fluwel

  • Regio: Noord-Holland
  • Plaats: Sint Maartensvlotbrug

Het Land van Fluwel is het grootste avonturenparadijs van Noord-Holland. Voor jong en oud zijn hier de leukste avonturen te beleven. Klim op de uitkijktoren van 11 meter hoog, race op de skelterbaan of klim het spannende klimparcours over. Verleg uw grenzen in het avonturen speelparadijs en speel verstoppertje in het verstoppertjesbos! Naast spelen en ravotten is er ook veel te leren in het park, bijvorobeeld over de tulpen. Tijdens het bloeiseizoen is het bovendien mogelijk om een ritje tussen de bollenvelden te maken. Het Land van Fluwel biedt u een leerzame dag vol plezier en avontuur!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.