Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Kaasstad Alkmaar

  • Regio: Noord-Holland
  • Plaats: Alkmaar

Alkmaar is een historische stad en is bekend als de kaasstad van Nederland. Dit vindt u onder andere terug in het bijzondere Kaasmuseum. In het historische waaggebouw leert u alles wat u wilt weten over de verwerking van zuivelproducten. Van april tot september vindt elke vrijdagochtend de beroemde kaasmarkt plaats. De Sint-Laurenkerk, in het hart van de binnenstad, is het meest bezochte monument van Alkmaar. Daarnaast kunt u in het Stedelijk Museum de geschiedenis van Alkmaar voelen. Bent u een bierliefhebber? Bezoek dan het Nationaal Biermuseum De Boom in Alkmaar.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.