Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Juttersmuseum Callantsoog

  • Regio: Noord-Holland
  • Plaats: Callantsoog

Direct achter de duinen op loopafstand van het vakantiepark ligt Juttersmuseum Callantsoog. Een museum met een bijzondere collectie die bestaat uit voorwerpen die aangespoeld en gevonden zijn op het strand, maar ook uit vrolijke interactieve kunstwerken die door de eigenaar Challa zijn gemaakt. In dit museum hoeft u niet alleen te kijken, maar kunt u ook zelf aan de slag. Maak een bijzondere selfie, test uw intelligentie en reactievermogen, laat strandballen bewegen en kraak de geheime code. Voldaan van alle indrukken? Schuif dan aan in het Jutterscafé voor een lekkere kop koffie met taart.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.