Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Fort Kijkduin

  • Regio: Noord-Holland
  • Plaats: Huisduinen

Fort Kijkduin is tussen 1811 en 1813 in opdracht van Napoleon Bonaparte gebouwd. In het museum komt u alles te weten over dit fort en de andere forten van Den Helder. Ontdek de oude kelder, strafkamer, kruitkamer en wapenkamer! Er worden dagelijks rondleidingen gegeven, die een bezoek aan het fort extra boeiend maken.

Bij het museum van Fort Kijkduin hoort ook een Noordzeeaquarium. Een twaalf meter lange tunnel maakt het mogelijk om onder het water door te lopen en zo de Noordzee op een unieke manier te beleven. Ook is in het aquarium een skelet van een ruim elf meter lange potvis te bewonderen.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.