Last minute Callantsoog
Home » Aanbiedingen » Last minutes

Last minutes

Callantsoog last-minute

Last minutes

Helaas is deze aanbieding niet meer beschikbaar. Van 29 oktober 2018 tot 29 maart 2019 is het park gesloten. Keer terug naar de homepage of bekijk het overzicht huidige aanbiedingen.

Op het laatste moment er lekker tussen uit naar Callantsoog? Kom naar vakantiepark Callassande en geniet van een onbezorgd verblijf.

Last minute Callantsoog; Callassande

Geniet van zon, zee en strand met een last minute Callantsoog bij Callassande. Pal aan de Noordzee vindt u ons ruim opgezet vakantiepark met een groot aanbod aan faciliteiten. Het strand bevindt zich op nog geen kilometer van het park wat het een uitstekende locatie maakt voor een strandvakantie. Maar ook in de buurt is genoeg te doen. Denk maar trekpleisters zoals Amsterdam, Den Helder en Alkmaar. Met een Callantsoog last minute waant u zich even helemaal weg. Het park beschikt onder andere over de volgende faciliteiten:

  • Zwemparadijs en overdekt zwembad
  • Diverse horecavoorzieningen
  • Koos Kids Club en veel sport/animatie
  • Fiets- en scooterverhuur
  • Gratis WiFi op het hele park
Genoeg faciliteiten dus om te kunnen genieten van een heerlijke last minute Callantsoog. Het park beschikt over verschillende accommodaties om uw verblijf onbezorgd te maken. Maar ook in de omgeving is genoeg te ontdekken! Beleef het zelf en boek uw vakantie bij Vakantiepark Callassande.