Callassande

Wilt u ook graag kamperen aan zee, vlakbij strand en duinen? Camping Callassande is dé camping voor een heerlijke strandvakantie in Nederland. Direct aan het Noord-Hollandse strand biedt onze camping u ruime kampeerplaatsen, heel veel faciliteiten (waaronder een overdekt zwembad) en veel gezelligheid voor jong en oud(er). Voor een luxere kampeervakantie kunt u ook verblijven in onze glamping lodges. Dan geniet u van een luxe vakantie maar met het ultieme camping gevoel. Zo kan een vakantie aan zee nog leuker worden!

Vakantie aan zee

Samen met onze familie en medewerkers bezorgen we u graag een heerlijke vakantie aan zee in Nederland. Van een lekker hapje eten in onze horeca tot de verse broodjes in de supermarkt, de service van onze receptionistes en het enthousiasme van het recreatieteam in het hoogseizoen: wij staan voor u klaar.

We nodigen u dan ook van harte uit om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze camping. Want hoewel we u via deze site een mooie indruk geven, is het nog altijd het beste om de sfeer met eigen neus, oren en mond te komen proeven!

U bent van harte welkom!

Wij zijn geopend van 28 maart 2014 tot 2 november 2014
Onze horeca en het zwembad gaan vanaf 5 april open.

 

 

Camping direct aan zee
Bekijk ons fotoalbum voor meer foto's

Kamperen kinderen
Bekijk ons fotoalbum!

Ons nieuws:

13-10-2014

Informatieweekend Duynpark Callantsoog 25 en 26 oktober

In het weekend van 25 en 26 oktober is het informatieweekend op Duynpark Callantsoog. Een ideaal moment om vrijblijvend een kijkje te komen nemen!

Aanbieding

Wist u dat er ook heel veel leuke arrangemententen te boeken zijn?

U kunt ze hier vast bekijken!

Boek nu online!

Het weer